Update: 'Jörgensen ziet Newcastle United naast andere aanvallende optie grijpen'

Update: 'Jörgensen ziet Newcastle United naast andere aanvallende optie grijpen'

29-01-2018 16:21
53

Newcastle United is niet alleen bezig met de komst van Nicolai Jörgensen. Daniel Sturridge, aanvaller van Liverpool, staat op de nominatie om op huurbasis de overstap te maken naar St. James' Park.

Dat melden onder meer Sky Sports, The Telegraph, The Times en The Daily Mail. Newcastle doet maandag waarschijnlijk een ultieme poging voor Jörgensen, die niet voor minder dan twintig miljoen euro mag vertrekken bij Feyenoord. Ook Sturridge staat op het verlanglijstje. Onduidelijk is of hij geldt als alternatief voor Jörgensen of dat Newcastle op twee paarden wedt.

De nummer vijftien van de Premier League hoopt volgens Engelse media Sturridge tot het einde van het seizoen te huren. Op dit moment is er contact met Liverpool, maar van een deal tussen de twee clubs is nog geen sprake. Sturridge zou zélf wel openstaan voor een winterse move naar Newcastle. Hij valt dit seizoen buiten de boot bij het Liverpool van manager Jürgen Klopp.

Update 16.21 uur: Nicolai Jörgensen hoeft toch niet te vrezen voor 'concurrentie' van Daniel Sturridge. De aanvaller van Liverpool maakt op huurbasis de overstap naar West Bromwich Albion, meldt The Telegraph. Beide aanvallers zijn ook in beeld bij Newcastle United. Of The Magpies nu vol voor de Feyenoord-spits gaan is niet duidelijk.