Update: 'Willem II snel om de tafel met clubloze Enoh en zaakwaarnemer'

Update: 'Willem II snel om de tafel met clubloze Enoh en zaakwaarnemer'

30-01-2018 15:00
46

Eyong Enoh keert mogelijk terug op de Nederlandse velden. De clubloze middenvelder, die in het verleden onder meer voor Ajax, Fulham en Standard Luik speelt, heeft zich dinsdag gemeld op het trainingsveld van Willem II.

Dat meldt het Brabants Dagblad. Volgens het medium komt Enoh op dit moment níet in aanmerking voor een contract. Willem II-trainer Erwin van de Looi was bereid om de Kameroener mee te laten trainen.

Enoh heeft 48 interlands op zijn naam staan. Hij was in 2014 en in 2014 actief op het WK. Ajax haalde de controleur in 2008 van Ajax Cape Town naar Amsterdam. In totaal stond Enoh zes jaar onder contract bij de Eredivisie-grootmacht. Ajax verhuurde hem aan Antalyaspor en Fulham. Tussen 2014 en 2017 kwam Enoh uit voor Standard Luik. Daar liep zijn contract vorig jaar af. 

Update 15.00: Willem II laat via de officiële kanalen weten dat een samenwerking met Enoh mogelijk wél aan de orde is. 'De club wil Enoh graag aan het werk zien en gaat later met de Kameroener en zijn zaakwaarnemer in gesprek', valt te lezen op de website van de club.

Dinsdag versterkte de nummer veertien van de ranglijst zich al met Thomas Meissner. De Duitse stopper wordt gehuurd van ADO Den Haag