'Dembélé valt tegen bij FC Barcelona, nieuwe superster is in aantocht'

'Dembélé valt tegen bij FC Barcelona, nieuwe superster is in aantocht'

26-02-2018 11:30
24

Spaanse media brengen Antoine Griezmann wederom in verband met FC Barcelona. Diario Gol schrijft dat de onderhandelingen tussen de Fransman en de Spaanse topclub bijna afgerond zijn.

Bij Barcelona is men tevreden over Paulinho, maar nog niet helemaal over Ousmane Dembélé. De twintigjarige Fransman heeft, mede door blessureleed, nog niet kunnen laten zien dat hij de 110 miljoen euro die Barcelona voor hem betaald heeft waard is. Diario Gol schrijft dat er iets ontbreekt bij Barcelona en dat de club te afhankelijk is van Lionel Messi. Als de Argentijn een slechte dag heeft zijn er weinig spelers waar Barcelona op terug kan vallen.

Griezmann moet daar naar verluidt verandering in brengen. De technische afdeling van Barcelona wil vol gaan voor de komst van de Atlético Madrid-ster. Zowel club als speler houdt de kaken stijf op elkaar, maar het Spaanse medium weet dat er gesprekken gaande zijn en een deal dichtbij is.

Griezmann is niet de enige speler die naar Catalonië moet komen. De komst van Arthur is bijna afgerond en verder hoopt de club David Alaba te contracteren. De verdediger van Bayern München is interessant omdat hij op verschillende posities uit de voeten kan. Bij Barcelona vindt men het belangrijk hoe Messi, Luis Suarez en Philippe Coutinho tegen de eventuele komst van de spelers aankijken. Het trio moet de komende jaren de kar trekken bij Barcelona.