Stevens per direct weg bij Roda JC: Nou, dan hoeft het voor mij niet meer

Stevens per direct weg bij Roda JC: "Nou, dan hoeft het voor mij niet meer"

06-03-2018 06:46
47

Huub Stevens neemt per direct afscheid als adviseur van Roda JC, meldt De Limburger dinsdagochtend. De iconische oud-trainer van de Eredivisie-hekkensluiter vindt dat Roda te weinig doet met de adviezen die hij aan de club geeft.

"Nou, dan hoeft het voor mij niet meer. Of dit pijn doet? Ja, zo kun je het stellen", laat de 64-jarige Limburger weten in een reactie aan het regionale medium. Stevens volgde in mei de ontslagen trainer Yannis Anastasiou op, hield Roda vervolgens in de Eredivisie en deed vervolgens een stapje terug. "Ik heb in de play-offs een geweldige week gehad, waarin ik met de spelers en de technische staf uitstekend heb gewerkt. Ik had Roda graag dit seizoen verder geholpen."

Wedden

Meer odds

Over de inhoud van zijn adviezen en door wie ze genegeerd zijn, wil Stevens niets kwijt. "Ik wil niet natrappen naar de club. Dat vind ik niet netjes." Voor Roda komt het afscheid van de oud-trainer als een donderslag bij heldere hemel. "We hebben nooit iets gemerkt van enige onvrede bij Huub. We hebben in de transferperiode intensief met hem samengewerkt, dat was ook de bedoeling. Daarna is dat wat minder geworden. Ik ben me van geen kwaad bewust", vertelt algemeen directeur Wim Collard.

Stevens kan nu meer tijd besteden aan zijn andere baan: sinds enkele maanden is hij lid van de raad van commissarissen van Schalke 04.