Huntelaar: Ik denk dat het pas beslist wordt als wij tegen PSV spelen

Huntelaar: "Ik denk dat het pas beslist wordt als wij tegen PSV spelen"

11-03-2018 18:30
41

Klaas-Jan Huntelaar keerde zondagmiddag terug in de basis van Ajax, na twee weken uit de roulatie te zijn geweest. De Amsterdammers wonnen ruim van sc Heerenveen en brachten de achterstand op PSV daarmee terug tot zeven punten. Huntelaar geeft de hoop op een landstitel nog niet op.

De spits kwam zelf weliswaar niet tot scoren, maar kijkt terug op een geslaagde middag en is tevens zelfkritisch. "Dit is een goede uitslag en die had nog wel iets hoger kunnen zijn. Ik denk dat we goed speelden, al had ik er zelf ook nog één in kunnen prikken. Mijn gebrek aan ritme mag geen excuus zijn", zegt hij tegenover Voetbal Inside.

Wedden

Meer odds

Huntelaar zag koploper PSV zaterdagavond ruim onderuit gaan tegen Willem II (5-0) en zodoende is de strijd om de kampioensschaal weer wat spannender geworden. "Het gat is nog aardig groot, dus we moeten ons gewoon gaan concentreren op onze eigen wedstrijden. Ik denk dat het pas beslist wordt als wij tegen PSV spelen. Maar het is nog niet gespeeld, er is nog een aantal wedstrijden te gaan."