'Janssen kan periode in Turkije verlengen: Tottenham krijgt snel belletje'

'Janssen kan periode in Turkije verlengen: Tottenham krijgt snel belletje'

27-03-2018 19:36
14

Hoewel hij sinds begin december niet meer in actie kwam, wil Fenerbahçe graag verder met Vincent Janssen. De Turkse grootmacht hoopt de 23-jarige Nederlander nog een seizoen te kunnen huren van Tottenham Hotspur.

Dat melden diverse Turkse media, waaronder Fanatik. Janssen speelde door blessureleed pas elf competitieduels, waarin hij twee keer scoorde. Toch ziet Fenerbahçe toekomst in de spits. Hij is weliswaar te duur om definitief over te nemen van de Spurs, maar een nieuwe huurperiode moet uitkomst bieden.

De topclub uit Istanbul denkt kans te maken doordat Janssen in Londen nog niet aan de bak zou komen. Tottenham kan binnenkort al een belletje verwachten, zodat er snel duidelijkheid is over de toekomst van de oud-speler van AZ en Almere City FC. Fener is van mening dat het het beste is voor Janssen als hij de hele voorbereiding kan meedraaien.

Overigens is Janssen op de weg terug van zijn voetblessure. Fenerbahçe hoopt dat hij maandag tegen Kayserispor weer deel kan uitmaken van de wedstrijdselectie.