Goedmakertje na nederlaag bij FC Twente: fans mogen gratis naar laatste wedstrijd

Goedmakertje na nederlaag bij FC Twente: fans mogen gratis naar laatste wedstrijd

25-04-2018 10:22
34

De directie en spelers van PEC Zwolle komen de fans tegemoet die vorige week aanwezig waren bij de 2-0 nederlaag tegen FC Twente. Die supporters mogen gratis naar de uitwedstrijd tegen AZ volgende week.

Dat meldt PEC op de clubsite. De ploeg van trainer John van 't Schip was een van de verrassingen van de eerste seizoenshelft, maar de laatste weken zit de klad er in. De Zwollenaren wisten slechts één van hun laatste tien competitieduels te winnen. Liefst zeven keer werd er verloren. Die laatste nederlaag was vorige week op bezoek bij laagvlieger FC Twente.

Als goedmakertje mogen de fans die getuige waren van die zeperd nu gratis naar Alkmaar, waar PEC het seizoen besluit tegen AZ. 'De directie en spelersgroep van PEC Zwolle hebben in afstemming met het bestuur van de Supportersclub besloten om fans die aantoonbaar in Enschede bij FC Twente – PEC Zwolle aanwezig waren in het uitvak te compenseren', schrijft de club.

PEC Zwolle neemt het komend weekend eerst in eigen huis nog op tegen Willem II. De equipe van Van 't Schip staat achtste in de Eredivisie.

No Poll