Opvallende quote Overmars in Italië: 'Hij gaat verlengen en blijft bij Ajax'

Opvallende quote Overmars in Italië: 'Hij gaat verlengen en blijft bij Ajax'

09-05-2018 13:11
55

Opvallend nieuws uit Italië: Justin Kluivert gaat zijn contract verlengen en blijft deze zomer bij Ajax. Dat laat Marc Overmars weten aan LAROMA24.IT.

Overmars kreeg woensdag een belletje vanuit Rome en kwam - naar het schijnt - met een opvallend antwoord. "Hij gaat zijn contract bij ons verlengen en zal bij Ajax blijven", aldus de directeur voetbalzaken van Ajax tegen het Romeinse supportersmedium.

Deze week meldde Voetbal International dat Kluivert in de nadrukkelijke belangstelling staat van Juventus, AC Milan en AS Roma. Roma zou op pole-position liggen om de negentienjarige Ajacied te contracteren, maar dat klopt volgens Overmars dus niet.

Ajax en Kluivert, gesteund door zaakwaarnemer Mino Raiola, steggelen al sinds oktober over een nieuw contract. Aanvankelijk gaf hij aan zeker in Amsterdam te willen blijven, maar Ajax slaagde er maar niet in om overeenstemming te bereiken.

Edwin van der Sar, algemeen directeur van Ajax, sprak zich duidelijk zondagavond nog duidelijk uit over Kluivert. Hij zei dat Raiola hem richting de uitgang aan het duwen is.