Groot nieuws bij Sparta: club neemt afscheid van vijftien (!) spelers

Groot nieuws bij Sparta: club neemt afscheid van vijftien (!) spelers

22-05-2018 16:21
59

Sparta heeft een groot mes gezet in de spelersselectie. De club zal de Jupiler League ingaan met een hoop nieuwe gezichten en neemt deze zomer afscheid van maar liefst vijftien (!) spelers.

Craig Goodwin, Jannik Huth, Soufyan Ahannach en Michiel Kramer waren om bepaalde redenen al niet meer beschikbaar voor de Kasteelclub en routinier Michel Breuer heeft zijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen. Breuer gaat vanaf volgend seizoen starten met zijn trainersloopbaan in de jeugdopleiding van Sparta, meldt de club via de officiële kanalen.

Sparta meldt verder dat Leonard Nienhuis, Sander Fischer, Ryan Sanusi, Paco van Moorsel, Loris Brogno en Nick Proschwitz geen toekomst meer hebben bij de club. Robert Mühren, Dabney Dos Santos, Miquel Nelom en Fred Friday waren gehuurd en keren komende zomer terug naar hun oorspronkelijke werkgever.

Sparta degradeerde afgelopen zondag naar de Jupiler League na een 1-3 nederlaag in eigen huis tegen FC Emmen. De eerste ontmoeting eindigde in 0-0. Sparta rekende in de eerste ronde van de play-offs af met FC Dordrecht.