'PSV en Man City praten donderdag verder over Angelino; akkoord is aanstaande'

'PSV en Man City praten donderdag verder over Angelino; akkoord is aanstaande'

06-06-2018 21:31
59

De gesprekken tussen PSV en Manchester City over de transfer van Angelino worden donderdag hervat. Een deal is aanstaande.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad woensdagavond. PSV is al langere tijd met City in gesprek over een transfer van de 21-jarige linksback, maar een akkoord heeft dat nog niet opgeleverd. Het management van Angelino laat aan het ED weten dat de gesprekken donderdag worden hervat en dat City en PSV 'niet heel ver bij elkaar uit de buurt' liggen wat betreft vraag en aanbod. De zaakwaarnemer verwacht dat de deal rond gaat komen.

PSV was in eerste instantie bereid om vijf miljoen euro op tafel te leggen, maar dat vond City te weinig. De club moet daar overheen, of 'dulden' dat de Engelse landskampioen bij een toekomstige transfer een graantje meepikt. Angelino zelf heeft zijn voorkeur al kenbaar gemaakt en hoopt volgend seizoen in het shirt van PSV te spelen. 

In Engeland werd gemeld dat Marcel Brands Angelino namens Everton naar de Premier League wil halen, maar het management van de speler ontkent dat gerucht tegenover het ED. PSV is momenteel 'de eerste optie'.