PEC onderhandelt over (record)transfer: 'Clubs proberen tot akkoord te komen'

PEC onderhandelt over (record)transfer: 'Clubs proberen tot akkoord te komen'

06-06-2018 22:17
39

PEC Zwolle moet ernstig rekening houden met een vertrek van Younes Namli. De eredivisionist is met het Italiaanse Genoa in gesprek over een (record)transfer.

Dat meldt de Stentor woensdagavond. Naar verluidt heeft Genoa miljoenen over voor Namli (23). Om welk bedrag het gaat is niet duidelijk, maar de Stentor sluit niet uit dat het transferrecord van 2,5 miljoen euro verbroken gaat worden. Dat bedrag betaalt Manchester City voor Philippe Sandler. In de wandelgangen gaat het gerucht dat er meer dan drie miljoen is geboden op Namli.

Wedden

Meer odds

Daan Kramp, zaakwaarnemer van Forza Sports Group, bevestigt dat Genoa pogingen doet om Namli bij PEC weg te halen. "De clubs proberen nu tot een akkoord te komen", zo laat hij weten aan de ochtendkrant. "Younes ziet Genoa en de Serie A als een mooie, nieuwe stap, maar zo lang er geen deal ligt, bereidt hij zich voor op een nieuw en succesvol seizoen met PEC." De Stentor meldt dat Vitesse in januari een poging deed om Namli naar Arnhem te halen.

Namli werd vorig seizoen overgenomen van sc Heerenveen. Onder trainer John van 't Schip was de middenvelder een van de uitblinkers aan de zijde van de Zwollenaren. Hij kwam tot vijf doelpunten. Bij Heerenveen speelde hij drie seizoenen.