'Woedende Ronaldo nóg bozer op Real Madrid na 'walgelijke' contractaanbieding'

'Woedende Ronaldo nóg bozer op Real Madrid na 'walgelijke' contractaanbieding'

11-06-2018 11:33
85

Cristiano Ronaldo is woedend op Real Madrid. Dat schrijft sportkrant Marca maandag. De 33-jarige superster, die zich met Portugal opmaakt voor het WK in Rusland, 'walgt' van de laatste contractaanbieding die hij heeft ontvangen van zijn werkgever. 

Het gaat in de Spaanse pers al weken over strubbelingen tussen Ronaldo en De Koninklijke. De Portugese superster vindt het naar verluidt onacceptabel dat zijn club hem afgelopen seizoen geen nieuw contract (lees: een véél hoger salaris) heeft aangeboden. Na afloop van de Champions League-finale tegen Liverpool zorgde Ronaldo voor commotie door openlijk te speculeren over een vertrek.

Inmiddels zou Real de vijfvoudig Wereldvoetballer van het Jaar een sterk verbeterde verbintenis hebben voorgeschoteld. Marca weet dat CR7 witheet is over het voorstel van Real; de Portugees schijnt er alleen maar nóg kwader van te zijn geworden. 

Er is blijkbaar sprake van een 'gigantisch' gat tussen het salaris wat Ronaldo verlangt en wat Real bereid is hem te bieden. 'Wanneer er in de komende dagen niet iets drastisch verandert, lijkt er geen weg meer terug en is een vertrek onvermijdelijk', schrijft Marca.