Hazard zet deur open voor Real Madrid: 'Ze weten wat ze moeten doen'

Hazard zet deur open voor Real Madrid: 'Ze weten wat ze moeten doen'

18-06-2018 14:00
11

Eden Hazard heeft openlijk geflirt met Real Madrid. De Belgische aanvaller erkent dat De Koninklijke een interessante club zou zijn.

"Als ze me willen kopen, weten ze wat ze moeten doen", stelt de sterspeler van België tegenover de Franse krant L'Équipe. Toch is het volgens de speler van Chelsea nog lang niet zeker of hij zijn huidige werkgever gaat verlaten. "Het zou makkelijk zijn om te zeggen: 'ik heb alles al gewonnen hier, ik ga weg.' Ik wil eerst weten wat er voor volgend seizoen gebeurd. Bijvoorbeeld of de trainer blijft of vertrekt."

Als Chelsea Hazard wil houden, is het wel belangrijk dat ze zich verbeteren. "Als ik blijf, is dat omdat het team zich verbetert ten opzichte van vorig seizoen. Ik wil niet blijven als we qua kwaliteit achteruit gaan." Mocht dat niet het geval zijn, kan Real Madrid een optie zijn. "Iedereen weet dat Real Madrid interessant kan zijn voor mij. Ze weten wat ze moeten doen als ze me willen. Als het gewoon naar Madrid gaan is, dan niet. Ik heb wel een project nodig, zoals bij Chelsea."

Hazard start maandagmiddag met België aan het WK in Rusland. Panama is dan de eerste tegenstander.