‘Feyenoord volgt Amsterdams voorbeeld en betaalt miljoenen voor Colombiaan'

‘Feyenoord volgt Amsterdams voorbeeld en betaalt miljoenen voor Colombiaan'

Gepubliceerd: zondag 8 juli 2018 om 15:00zo 08-07-2018 om 15:00

In navolging van Ajax gaat ook Feyenoord zich mogelijk versterken met een speler uit Colombia. Volgens een gerenommeerde journalist uit het Zuid-Amerikaanse land is Feyenoord druk bezig met de komst van Luis Sinisterra.

Sinisterra is een negentienjarige vleugelspeler van topclub Once Caldas. Cesar Augusto Londono, een ervaren journalist van het Colombiaanse medium Caracol Radio, meldt dat de jongeling zelfs al gearriveerd is in Rotterdam-Zuid voor een medische keuring.

Feyenoord en technisch directeur Martin van Geel zouden een slordige twee miljoen euro betalen voor de tiener, die vorig jaar nog nadrukkelijk gelinkt werd aan Club Brugge. Sinisterra was toen zelfs naar België afgereisd, in afwachten van een deal. Uiteindelijk viel de overstap in het water.

Londono meldt dat Sinisterra zondag gekeurd wordt in Rotterdam. Er ligt een driejarig contract klaar voor de aanvaller. Ajax haalde de afgelopen jaren meerdere Colombianen naar de Eredivisie. Vooral Davinson Sánchez werd een groot succes. Spits Mateo Cassierra is nog niet doorgebroken. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws