Tadic zet ploeggenoten op scherp: Anders hebben we een groot probleem

Tadic zet ploeggenoten op scherp: "Anders hebben we een groot probleem"

Gepubliceerd: vrijdag 17 augustus 2018 om 17:46vr 17-08-2018 om 17:46

Dusan Tadic staat aan de vooravond van zijn eerste wedstrijd op kunstgras in vier jaar tijd. De Serviër reist zaterdag met Ajax af naar De Koel om het op te nemen tegen VVV-Venlo.

Tadic heeft het 'koenstgraaz' niet bepaald gemist tijdens zijn periode bij Southampton. "Ik denk dat het heel slecht is voor het Nederlandse voetbal om op kunstgrasvelden te blijven spelen. Hopelijk komen we niet te veel van dat soort velden tegen dit seizoen", vertelt hij aan AT5. "Geen enkele voetballer houdt ervan, dus ik hoop dat alle clubs in de toekomst weer normaal gras hebben."

De vleugelaanvaller denkt dat Ajax sowieso op zijn hoede moet zijn voor de uitwedstrijd in Venlo. De Amsterdammers hebben in de eerste competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo punten laten liggen en kunnen zich niet nog meer misstappen permitteren. "We hebben gezien wat er kan gebeuren als je niet honderd procent bent", zet Tadic zijn ploeggenoten op scherp. "We kunnen niet achterover leunen, anders hebben we een groot probleem en worden we geen kampioen."

Poll

Moet kunstgras verboden worden?

(5386 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws