Malen over Champions League en 35 miljoen: Dat andere gedeelte hoort erbij

Malen over Champions League en 35 miljoen: "Dat andere gedeelte hoort erbij"

21-08-2018 23:55
77

Donyell Malen is dolgelukkig na de escape in Wit-Rusland. De aanvaller zorgde met een rake kopbal voor de PSV-winst en besefte het pas na het laatste fluitsignaal.

Malen kwam erin voor Hirving Lozano. Even later maakte BATE Borisov 2-2. "Ik dacht: balen. We hadden veel kansen voor ik erin kwam. Het werd 2-2, dat is niet wat je wil. Toen kwam er een perfecte voorzet", vertelt Malen aan Omroep Brabant. "Of ik vaker met m'n hoofd scoor? Ik zou liegen als ik ja zou zeggen. Er valt nog veel te doen aan m'n koppen, maar deze was goed."

Malen besefte niet wat zijn goal mogelijk voor PSV betekent. "Je zit in een soort van droom. Je beseft het niet helemaal. Toen de scheids affloot, dacht ik: wow, ik heb gewoon 2-3 gemaakt."

Mogelijk levert de goal van Malen PSV 35 miljoen euro op. Dat is het geld dat de club krijgt bij plaatsing voor de Champions League. Geld interesseert hem echter niet zo. "De Champions League vooral. Dat andere gedeelte hoort erbij. Om in de Champions League voor PSV te scoren is een van de mooiere dingen. Het kan zeker slechter."