Fraser: 'Hou er niet van als mensen wat schreeuwen, zoals deze man uit Enschede'

Fraser: 'Hou er niet van als mensen wat schreeuwen, zoals deze man uit Enschede'

05-09-2018 16:49
32

Sparta-trainer Henk Fraser heeft verbaasd gereageerd op berichtgeving dat hij 'woest' zou zijn over het feit dat FC Twente-doelman Joël Drommel besloot weg te gaan bij Jong Oranje en terug te keren naar zijn club.  Sparta moet dit weekend zónder Deroy Duarte en Abdou Harroui aantreden tegen FC Eindhoven.

"Ik vind het grappig, want je bent eerste die me spreekt over deze situatie. Grappig dat ik ergens in een interview lees dat ik 'woest' zou zijn en weet ik veel wat allemaal", aldus Fraser in gesprek met RTV Rijnmond.

Wedden

Meer odds

"Ik heb er wel een mening over maar heb me tot nu toe niet geuit. (...) Als ik me erover uitlaat wil ik dat niet tussen neus en lippen door doen. Dan wil ik goed beargumenteren waarom ik op een bepaalde manier erover denk. Daar ben ik niet voorzichtiger mee, maar hou er niet van als mensen dingen lopen te schreeuwen, zoals deze journalist in Enschede ergens. Maar dat moet ik zelf ook niet doen."

Fraser stelt dat Sparta en Twente 'in hetzelfde schuitje' zitten. "Ik zal je zeggen: Sparta is niet bezig met wat de consequentie is voor de keeper omdat hij teruggaat. Daar hebben we geen invloed op en hebben we niks mee te maken. Sterker nog: volgens mij zijn we lotgenoten in dezen."

De terugkeer van Drommel naar Enschede heeft de club uiteindelijk niets opgeleverd. De sluitpost is door de KNVB voor twee wedstrijden geschorst.