Van der Vaart kan tegenwoordig het niveau in Denemarken niet meer aan

"Van der Vaart kan tegenwoordig het niveau in Denemarken niet meer aan"

Gepubliceerd: donderdag 13 september 2018 om 17:22do 13-09-2018 om 17:22

Cristiano Ronaldo is bij uitstek hét voorbeeld voor talenten. Dat stelt Ruud Krol, die onder de indruk is van de Portugees en geen hoge pet op heeft van de talentvolle voetballers in Nederland.

"Natuurlijk had hij al veel talent, maar hij mag wat dat aangaat natuurlijk niet in de schaduw van Lionel Messi staan", aldus Krol tegen Tardelli over Ronaldo. "Echter, als je hoort hoe enorm Ronaldo aan zichzelf blijft werken, denk ik: hallo, Nederlandse talenten, hebben jullie je ogen dicht of zo? Kijk wat er nodig is om die internationale topper te worden!"

Krol verdenkt Nederlandse talenten ervan niet graag genoeg te willen. "Ik weet niet of Rafael van der Vaart véél minder talent had dan Cristiano Ronaldo. Maar Van der Vaart speelt al zes of zeven jaar bijna geen wedstrijden meer en kan tegenwoordig het niveau in Denemarken niet meer aan."

"Wesley Sneijder heeft het natuurlijk langer volgehouden, maar ook bij hem is het steeds minder geworden. En ze zijn nauwelijks ouder dan Ronaldo. Maar die heeft veel meer drive, vertrouwt veel minder op zijn talent", aldus de oud-international. "Ronaldo is niet de enige hoor, maar wel het meest sprekende voorbeeld. Kunnen Nederlandse talenten een voorbeeld aan nemen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws