Van Bommel ziet geen probleem na komst Gutiérrez: 'Dan was die vraag niet gesteld'

Van Bommel ziet geen probleem na komst Gutiérrez: 'Dan was die vraag niet gesteld'

Gepubliceerd: vrijdag 14 september 2018 om 20:10vr 14-09-2018 om 20:10

PSV-trainer Mark van Bommel is nog helemaal niet bezig met FC Barcelona, dinsdag de eerste tegenstander in de groepsfase van de Champions League. Eerst staat zaterdag het duel met ADO Den Haag op het programma voor de landskampioen.

"Nee, dat is helemaal niet moeilijk", reageert Van Bommel op de vraag van Voetbal International of het moeilijk is om alleen op ADO te focussen. "De afgelopen twee dagen hebben we ons alleen gericht op ADO en meteen daarna gaat vizier op Barcelona. En dat kan omdat de grote lijn bij iedereen duidelijk moet zijn."

"Vanaf het begin dat ik hier ben zijn we bezig met een bepaalde speelwijze", aldus Van Bommel. "Tegen Barcelona is die niet ineens heel anders. Het is alleen een kwestie van accenten verschuiven, daar hebben we ook nog alle tijd voor."

De oefenmeester gaf al aan dat aanwinsten Aziz Behich en Erick Gutiérrez inzetbaar zijn. Hij voorziet geen problemen met een middenveld van de Mexicaan, Jorrit Hendrix en Gastón Pereiro, die alle drie linkspoten zijn. "Als het drie rechtsbenige spelers waren, was die vraag niet gesteld. We hebben toevallig veel goede linksbenige spelers in de selectie."

Poll

Wat wordt ADO - PSV?

(3142 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws