AEK-trainer looft Ajax-spelers: 'Ze spelen over een paar jaar in de top'

AEK-trainer looft Ajax-spelers: 'Ze spelen over een paar jaar in de top'

18-09-2018 20:25
20

Ajax is bestempeld als favoriet, maar AEK Athene ziet kansen tegen de Amsterdammers. Trainer Marinos Ouzounidis heeft de ploeg van Erik ten Hag goed geanalyseerd en weet waar er wat te halen valt. 

"We zullen erg goed moeten spelen. Ajax is een team dat altijd erg goed aan de bal is, maar heeft ook zwaktes", vertelt Ouzounidis op de persconferentie, geciteerd door het Griekse Sport24.  "We zullen de hele wedstrijd geconcentreerd moeten zijn. Als je denkt dat er geen probleem is, maken ze goals. Maar wij zullen ook kansen krijgen door de manier waarop zij spelen."

"In zo'n wedstrijd kun je niet alleen verdedigen. In de voorgaande wedstrijden kregen de ploegen ook kansen tegen Ajax, maar scoorden ze niet. Als we een goed resultaat willen halen, moeten we proberen een goal te maken."

Ouzounidis keert terug in Amsterdam. Hij was er al eens als speler van Panathinaikos. "Dat waren andere tijden. Toen waren ze veel beter. Ajax heeft nu veel talenten, die over een paar jaar in de top zullen spelen. Het is anders wanneer je speler bent. Waar ik geïnteresseerd in ben is hoe we ons gaan voorbereiden op de wedstrijd. Als de wedstrijd begint moeten we alles geven om een goed resultaat te halen."