Ajax moet 'nederig' zijn: Niet in de positie om te roepen dat we de beste zijn

Ajax moet 'nederig' zijn: "Niet in de positie om te roepen dat we de beste zijn"

Gepubliceerd: zondag 23 september 2018 om 19:26zo 23-09-2018 om 19:26

Ajax moet nederig zijn na de harde nederlaag (3-0) tegen PSV. Dat stelt Frenkie de Jong, die niet tevreden kan zijn met het spel van de Amsterdammers in Eindhoven.

"Ik denk dat we nog wel aardig begonnen, maar we geven eigenlijk alle goals een beetje weg", reageert De Jong bij de NOS. "Als je op een gegeven moment 3-0 achter staat, dan wordt het wel lastig tegen PSV. Na de 1-0 waren we het even kwijt. We gingen andere dingen doen."

De Jong wordt verweten dat hij bij de 2-0 en 3-0 niet instapte. "Als een aanvaller op snelheid op je afkomt en je bent in een grote ruimte, dan kun je niet instappen. Dat is onmogelijk, want dan kan hij alle kanten op. Dat lijkt me niet heel slim. Maar ik had het sowieso beter kunnen doen."

Het verschil tussen PSV en Ajax is nu vijf punten. "Gelukkig is het nog vroeg in het seizoen, maar ik denk dat we gewoon nederig moeten zijn. PSV doet het veel beter. Ik denk niet dat we in de positie zijn om te roepen dat we de beste zijn, omdat we vijf punten achter staan en 3-0 hebben verloren."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws