Pas 25 minuten voor Barcelona-aankoop van 41 miljoen: Niet blij met situatie

Pas 25 minuten voor Barcelona-aankoop van 41 miljoen: "Niet blij met situatie"

Gepubliceerd: vrijdag 12 oktober 2018 om 10:42vr 12-10-2018 om 10:42

Malcom heeft het op dit moment niet naar zijn zin bij FC Barcelona. De Catalaanse grootmacht betaalde deze zomer 41 miljoen euro voor de Braziliaan, maar trainer Ernesto Valverde laat hem nauwelijks spelen.

De teller van Malcom staat op 25 minuten in de Primera División, uitgesmeerd over twee wedstrijden. "Elke speler heeft tijd nodig om zich aan te passen, dus ook Malcom. Met veel minuten gaat dat sneller", verklaart zaakwaarnemer Junior Minguella aan RAC1. "Hij heeft nog niet veel speeltijd gehad, maar hij zal zijn waarde bewijzen als hij wél de kans krijgt. Hij is niet blij met zijn huidige situatie. Toch blijft hij gefocust en gemotiveerd."

Malcom ondertekende in de zomer een vijfjarig contract bij Barcelona, dat 41 miljoen euro voor hem overmaakte naar Girondins Bordeaux. De manier waarop de toptransfer tot stand kwam was opmerkelijk. Malcom stond op het punt naar Italië te vliegen voor een medische keuring bij AS Roma, maar Barça kwam op het laatst tussenbeide en bracht een hoger bod uit. De Braziliaanse aanvaller koos vervolgens voor de Catalaanse grootmacht.

Poll

Gaat Malcom slagen bij Barcelona?

(3865 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws