Dolberg heeft 'goede sparringpartner' bij Denemarken: Ik praat veel met hem

Dolberg heeft 'goede sparringpartner' bij Denemarken: "Ik praat veel met hem"

Gepubliceerd: maandag 15 oktober 2018 om 15:06ma 15-10-2018 om 15:06

Kasper Dolberg is klaar om belangrijk te worden voor het Deense elftal. De Ajax-spits vertelt na zijn basisdebuut bij de nationale ploeg aan het Deense TV2 SPORT dat hij hoopt op meer kansen van bondscoach Age Hareide.

"Ik stond pas voor de eerste keer in de basis, dus we moeten eerst zien wat er gebeurt", vertelt Dolberg na de wedstrijd in de Nations League tegen Ierland (0-0). "Natuurlijk hoop ik vaker in de basis te mogen starten, maar het is te vroeg om te zeggen dat ik vanaf nu de doelpunten moet gaan maken."

Dolberg krijgt bij de Deense nationale ploeg de hulp van assistent-trainer en Deens all-time topscorer Jon Dahl Tomasson. "Ik praat veel met hem, want hij ziet veel van wat ik doe. Het is niet dat we iedere dag even samen gaan zitten, maar hij is een goede sparringpartner."

De Ajacied scoorde in negen interlands één keer voor Denemarken en hoopt dat deze cijfers snel zullen verbeteren. "Ik voel me echt op mijn gemak. Op dit moment weerhoudt niets mij ervan om te doen wat ik wil."

Poll

Vind jij dat Kasper Dolberg in de basis moet staan bij Denemarken?

(561 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws