Rosario helemaal niet blij met Oranje-debuut: Daar baal ik wel van

Rosario helemaal niet blij met Oranje-debuut: "Daar baal ik wel van"

Gepubliceerd: dinsdag 16 oktober 2018 om 23:44di 16-10-2018 om 23:44

Pablo Rosario is helemaal niet tevreden met zijn debuut voor het Nederlands elftal. Na 45 minuten spelen mocht de PSV'er zich klaarmaken, maar blij is hij absoluut niet.

"Qua debuut wel, maar als je naar m'n spel kijkt was het niet goed. Daar baal ik wel van", zegt Rosario tegen FOX Sports. "Wat ik aan de bal heb gebracht was veel te weinig. Hoe het komt? Dat zou ik niet weten. Iemand vroeg me in een ander interview (NOS, red.) of ik zenuwachtig was. Dat was ik niet. Het liep niet. Jammer. Daarna moet je de knop omzetten. Dat heb ik ook gedaan, maar uiteindelijk was het niet goed vandaag."

"Natuurlijk ben ik blij dat ik m'n haasje heb en international ben, maar als je naar de wedstrijd kijkt kan ik niet tevreden zijn", vervolgt Rosario. Het niveauverschil is het probleem niet, zegt de middenvelder. "We spelen met PSV ook in de Champions League. Dat is ook het allerhoogste niveau, dus daar lag het niet aan."

"Vandaag was het gewoon niet goed genoeg. Nu ga ik weer naar PSV toe. Daar moet ik laten zien dat ik goed genoeg ben om hier bij te zijn."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws