Happy in Engeland: Een club als Feyenoord zou ik zeker aandurven

Happy in Engeland: "Een club als Feyenoord zou ik zeker aandurven"

Gepubliceerd: woensdag 7 november 2018 om 09:21wo 07-11-2018 om 09:21

Maikel Kieftenbeld is voorlopig niet van plan om te vertrekken uit Engeland. De 28-jarige controleur heeft het uitstekend naar zijn zin bij Birmingham City, vertelt hij in gesprek met Voetbal International. Terugkeren naar Nederland 'is geen must' voor hem. 

"Als voetballer kan ik het in Engeland volgens mij nog heel lang volhouden. In Nederland investeren clubs ook niet zo snel in jongens van een jaar of dertig, hier kun je op die leeftijd gewoon voor een jaar of vier tekenen. Mijn contract in Birmingham loopt na dit seizoen nog een jaar door, de club heeft een optie voor een extra jaar. Ik wacht rustig af, in deze wereld is niks zeker", vertelt Kieftenbeld, die in Nederland voor onder meer FC Twente, Go Ahead Eagles en FC Groningen speelde.

"Het is voor mij geen must nog eens in Nederland te spelen. Een club als Feyenoord zou ik zeker aandurven met de bagage die ik heb verzameld, maar ik weet niet of ik daar ooit voor gevraagd zal worden. Ik heb één zwakke plek: Go Ahead Eagles. Die club zal ik nooit uitsluiten. Dus wie weet dat ik daar nog eens terugkeer."

Kieftenbeld maakte in 2015 de overstap van Groningen naar Birmingham. Met die ploeg staat hij momenteel op de tiende plek in het Championship. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws