'Fraaie Serie A-transfer lonkt voor Vertonghen; contract loopt af in Engeland'

'Fraaie Serie A-transfer lonkt voor Vertonghen; contract loopt af in Engeland'

Gepubliceerd: donderdag 15 november 2018 om 19:10do 15-11-2018 om 19:10

Internazionale heeft het vizier gericht op Jan Vertonghen. De club staat voor belangrijke maanden omdat niet duideijk is welke spelers volgend seizoen nog in Milaan spelen. Inter hoopt voor te sorteren op een exodus en richt het vizier alvast op de toekomst, waar Vertonghen deel van uit moet maken.

De Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio meldt dat Vertonghen op de transferlijst van Inter staat. De verdediger heeft een aflopend contract bij Tottenham en kan aan het einde van het seizoen dus gratis worden overgenomen. Daar hoopt Inter van te profiteren.

Inter lijkt verdedigende versterkingen nodig te hebben. Het contract van Andrea Ranocchia loopt af en ook Joao Miranda zou de club aan het einde van het seizoen verlaten. Daarnaast wordt Milan Skriniar gelinkt aan topclubs zoals Manchester United en Barcelona.

Het is de vraag of Inter slaagt in Engeland. De kans is groot dat Tottenham binnenkort om de tafel met Vertonghen gaat zitten. De Rode Duivel is een belangrijke speler voor de ploeg van Mauricio Pochettino. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws