Stadionverbod voor fan die over boarding klimt en zoon Srivaddhanaprabha troost

Stadionverbod voor fan die over boarding klimt en zoon Srivaddhanaprabha troost

Gepubliceerd: zaterdag 17 november 2018 om 19:44za 17-11-2018 om 19:44

Tom Merry mag de komende drie maanden geen wedstrijden van Leicester City in het stadion bijwonen. De seizoenkaarthouder van The Foxes kreeg die straf na een knuffel aan Aiyawatt Srivaddhanaprabha. Dat schrijft The Sun.

Enkele weken geleden kwam Vichai Srivaddhanaprabha om tijdens een helikoptercrash. Merry wilde de zoon van de Leicester City-voorzitter troosten en besloot tijdens een match om over de boarding te klimmen en Aiyawatt een knuffel te geven.

Merry liet zijn negenjarige kindje even achter bij zijn vrienden op de tribune om zich om Aiyawatt Srivaddhanaprabha te bekommeren. Na de knuffel hielpen de stewards Merry van het veld. De actie blijft dus niet onbestraft. Hij kreeg van de club een brief in de bus met de mededeling dat hij een stadionverbod heeft.

Geen spijt
Spijt van zijn actie heeft de fan desondanks niet. "Ik kon mezelf niet beheersen. Ik wilde Aiyawatt gewoon een knuffel geven", zegt hij in Mercury. Overigens vinden veel Leicester-fans de straf onnodig. Zij zijn een petitie begonnen om Merry vrij te pleiten.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws