Hazard: 'Ik heb wel gesproken met PSG, maar uitdaging kon me niet verleiden'

Hazard: 'Ik heb wel gesproken met PSG, maar uitdaging kon me niet verleiden'

26-11-2018 08:26
7

Eden Hazard heeft de deur voor een zomers vertrek bij Chelsea nog wat verder opengezet. De 27-jarige aanvaller wijst op zijn contractsituatie op Stamford Bridge. In de zomer van 2020 is hij transfervrij.

Hazard werd al gelinkt aan Real Madrid en Paris Saint-Germain, maar een terugkeer naar Frankrijk acht hij niet waarschijnlijk. "Ik heb in het verleden gesproken met PSG, maar de uitdaging in Parijs kon me niet verleiden", zegt de Belg tegen Canal Plus. "Ik heb altijd gezegd dat ik in Frankrijk alleen naar Lille OSC zou terugkeren. Maar ik denk niet dat ik terugkom naar de Ligue 1."

Real Madrid lijkt Hazard wél te kunnen verleiden. De Koninklijke werd dit weekend weer nadrukkelijk met hem in verband gebracht en geldt als zijn droomclub. "Dat is waar. Maar momenteel concentreer ik me op Chelsea. Ik heb na dit seizoen nog een contract voor één jaar. Ik zie me niet vertrekken in januari, dat kan ik de supporters niet aandoen, maar in de zomer is het wel mogelijk."

Hazard sluit de deur niet helemaal voor The Blues. "Het is natuurlijk ook mogelijk dat ik mijn carrière afsluiten bij Chelsea. We zullen wel zien."