Boze De Jong: Dik verdiend wil ik de zege voor Feyenoord niet noemen

Boze De Jong: "Dik verdiend wil ik de zege voor Feyenoord niet noemen"

Gepubliceerd: zondag 2 december 2018 om 16:39zo 02-12-2018 om 16:39

De manier waarop PSV met name in de eerste helft heeft gespeeld tegen Feyenoord (2-1 verlies), zit Luuk de Jong dwars. De captain zag de koploper niet thuisgeven tijdens de eerste 45 minuten in De Kuip. PSV kwam op een 2-0 achterstand en wist zich daar niet meer van te herstellen na rust. 

"Ik denk dat we in de eerste helft vooral van onszelf verliezen. Daarin verloren we heel veel tweede ballen en duels, waardoor we niet in ons spel konden komen. Daar verdient Feyenoord ook de complimenten voor, maar wij deden het vooral zelf niet goed", zei De Jong na de wedstrijd bij FOX Sports. "We lieten het allemaal maar een beetje gebeuren. Dat kunnen we onszelf wel kwalijk nemen."

Steven Bergwijn tekende diep in de tweede helft voor 2-1. Verder kwam PSV niet meer. De eerste nederlaag van het seizoen is daardoor een feit. "De tweede helft ging het een stuk beter. We hadden ook nog wel kansen op 2-2, dus dik verdiend wil ik de zege voor Feyenoord niet noemen. Misschien op basis van de eerste helft, maar zeker niet op basis van de tweede helft."

"Of de titelstrijd nu weer open is? Die is nooit gesloten geweest, dat zal dit seizoen waarschijnlijk ook niet gaan gebeuren."

Lees ook: Feyenoord verslaat koploper PSV en laat heel Amsterdam jubelen

Poll

Wie wordt kampioen?

(3491 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws