Wijnaldum prijst teamgenoot: 'Hij haalt altijd een voldoende, waar hij ook speelt'

Wijnaldum prijst teamgenoot: 'Hij haalt altijd een voldoende, waar hij ook speelt'

Gepubliceerd: zondag 9 december 2018 om 08:37zo 09-12-2018 om 08:37

Laatste update: zondag 9 december 2018 om 10:01zo 09-12-2018 om 10:01

Georginio Wijnaldum vindt dat er geen multifunctionelere voetballer is dan James Milner. De middenvelder van Liverpool stelt dat je Milner, die zaterdag zijn vijfhonderdste wedstrijd in de Premier League speelde, overal kunt neerzetten.

Liverpool won mede door een hattrick van Mohamed Salah met 4-0 bij Bournemouth, maar na afloop ging het ook over de rol van Milner. "Welke speler in de wereld kan op iedere positie in het veld een goede wedstrijd spelen?", tekent Mirror op uit de mond van Wijnaldum. "Niemand, behalve James Milner. Hij heeft al zo veel verschillende rollen op zich genomen en hij doet het altijd goed. Dat is waarom ik hem tot de absolute top reken."

"Als de trainer hem opstelt zal hij altijd beter spelen dan zijn tegenstander", vervolgt Wijnaldum zijn lofzang. "Hij zal altijd een goede wedstrijd spelen in dienst van het team. Dat is een enorme kwaliteit. Ik heb nog nooit andere spelers gezien die doen wat Milner doet op dit niveau. Hij haalt altijd een voldoende, waar hij ook speelt."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws