Robben over acties bij FC Groningen: 'Dat doet mij wel wat, het voelt als thuis'

Robben over acties bij FC Groningen: 'Dat doet mij wel wat, het voelt als thuis'

11-12-2018 20:09 Laatste update: 20:21
18

Arjen Robben zal voorlopig nog geen beslissing nemen over zijn toekomst. Ook jeugdliefde FC Groningen zit daardoor nog even in de wachtkamer. De 34-jarige aanvaller geeft toe dat de acties van de fans van de Trots van het Noorden hem wel raken.

"Dat doet mij wel wat", zegt Robben in gesprek met de NOS. Hij voelt de roep uit Groningen toenemen. "Ik heb banden met de club. Het voelt als thuis. Maar dat is geen garantie dat ik gelijk dingen toezeg. Ik heb altijd gezegd, en ik denk nu helemaal in deze positie dat dat goed is: ik beloof niks."

Volgens Robben speelt Groningen nog altijd een rol in zijn leven. Hij sluit de deur dan ook niet. "FC Groningen blijft mijn cluppie. Daar zal ik altijd verbinding mee houden. Op welke manier dan ook. Maar alles is nog open." Interesse is er al wel. "Er zijn al twee, drie dingen voorbijgekomen", antwoordt hij op de vraag of zich al clubs hebben gemeld bij hem. "Ik neem de tijd ervoor, overleg met mijn vrouw en familie. We gaan nadenken en kijken wat de beste vervolgstap is."

Die vervolgstap hoeft niet automatisch een nieuwe club te betekenen. "Een vervolgstap kan ook stoppen zijn. Maar op het moment dat er iets voorbij komt waar ik echt honderd procent achtersta, waar ik echt nog een uitdaging in zie, dan zou ik het doen", aldus Robben."

No Poll