Chagrijnige De Vrij voor Veronica-camera: Dat is ook wel gebleken

Chagrijnige De Vrij voor Veronica-camera: "Dat is ook wel gebleken"

Gepubliceerd: woensdag 12 december 2018 om 09:08wo 12-12-2018 om 09:08

Internazionale-verdediger Stefan de Vrij zat dinsdagavond in zak en as. Voor de Oranje-verdediger en zijn club zit het avontuur in de Champions League erop. Een gelijkspel (1-1) tegen PSV in Milaan bleek niet voldoende voor een pek in de achtste finales. 

Om concurrent Tottenham Hotspur óók een punt pakte, op bezoek bij FC Barcelona, ging het ticket voor de volgende ronde naar Londen. "De teleurstelling is erg groot. We hebben onze kansen niet afgemaakt", aldus De Vrij bij Veronica Inside

De stopper vond PSV 'effectiever' in stadio Giuseppe Meazza. "Hun rendement was hoger dan dat van ons. Het is niet lekker als je zo snel op achterstand staat. Vooral door de manier waarop, dat was zonde. In de tweede helft kwamen we gelukkig op gelijke hoogte en kun je ook nog winnen. Helaas ging de bal er niet in."

"We wisten natuurlijk dat PSV een sterk team heeft. Ook al waren ze uitgeschakeld, we wisten dat het niet makkelijk zou worden, ook al waren zij al uitgeschakeld. Dat is ook gebleken. Maar we hadden natuurlijk genoeg kansen om de winnende goal te maken."

Lees ook: 'Dapper' PSV krijgt complimenten in Italië: 'Een heldhaftig optreden'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws