'Verbeek is 'heel serieus' en heeft wel oren naar terugkeer in Eredivisie'

'Verbeek is 'heel serieus' en heeft wel oren naar terugkeer in Eredivisie'

Gepubliceerd: woensdag 12 december 2018 om 16:18wo 12-12-2018 om 16:18

Gertjan Verbeek is in beeld om terug te keren in de Eredivisie. Niet als trainer, maar mogelijk als directeur bij het onrustige sc Heerenveen.

Deze week kondigde algemeen directeur Luuc Eisenga zijn vertrek aan, terwijl ook de raad van commissarissen terugtreedt. Heerenveen is daarom bezig met het formeren van een nieuwe leiding, waarbij de organisatiestructuur waarschijnlijk ook op de schop gaat. Verbeek speelt daar mogelijk een rol in.

FOX Sports-verslaggever Christian Willaert belde Verbeek met de vraag of hij oren heeft naar een directiefunctie bij Heerenveen. "Het blijkt dat hij daar heel serieus over is", aldus Willaert. "Niet dat hij staat te springen: ik wil zo graag directeur van Heerenveen worden... Maar hij ziet wel kansen bij de club."

"Verbeek zegt: als ik voldoende macht krijg om een team samen te stellen, dan wil ik daar inspringen en dan wil ik ook eindverantwoordelijk zijn", aldus Willaert. De Leeuwarder Courant en Voetbal International brachten Verbeek vorige week al in verband met Heerenveen. Hij was jarenlang speler en trainer in Friesland.

Poll

Zou Verbeek een goede directeur zijn voor Heerenveen?

(2672 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws