AZ-aanvaller mogelijk alweer na zes maanden weg: 'Hij is ongelukkig'

AZ-aanvaller mogelijk alweer na zes maanden weg: 'Hij is ongelukkig'

Gepubliceerd: maandag 17 december 2018 om 19:56ma 17-12-2018 om 19:56

De uitleenbeurt van Dorin Rotariu (Club Brugge) aan AZ verloopt niet naar wens. De Roemeense buitenspeler komt amper aan spelen toe in Alkmaar en lijkt al op weg naar de uitgang bij de ploeg van coach John Van Den Brom.

Rotariu kwam nog maar 287 minuten in actie en heeft moeite met zijn reserverol. Volgens makelaar Dragos Boboc dringt hij aan op een transfer in januari. "Dorin wil spelen. Hij is ongelukkig omdat hij zijn plaats bij de nationale ploeg verloor. Maar we hopen iets te vinden in de winter om te spelen en op die manier terug te keren. Hij wil vertrekken bij AZ, maar hij werd gehuurd tot volgende zomer. We zullen dus praten met het bestuur. Dorin zal spelen of een andere ploeg zoeken", vertelt Boboc aan ProSport Live

De flankaanvaller zou al twee concrete aanbiedingen hebben: één uit België en één uit Nederland. Bovendien is Steaua Boekarest ook nog altijd geïnteresseerd. Een terugkeer naar zijn thuisland lijkt echter uitgesloten. "Zeg nooit nooit, maar het is moeilijk om terug te keren door zijn verleden bij Dinamo Boekarest. Er zijn andere ploegen die belangstelling tonen. Eén club uit België en één uit Nederland, dat al interesse toonde voor zijn transfer naar Club Brugge", besluit Boboc.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws