Salihamidzic gevraagd naar Rabiot: 'Meer kunnen we er niet over zeggen'

Salihamidzic gevraagd naar Rabiot: 'Meer kunnen we er niet over zeggen'

Gepubliceerd: donderdag 10 januari 2019 om 13:14do 10-01-2019 om 13:14

Hasan Salihamidzic wil bevestigen noch ontkennen dat Bayern München een poging wil doen om Adrien Rabiot over te nemen van Paris Saint-Germain. Met dat nieuws pakt BILD donderdag uit.

"Je weet hoe de transfermarkt werkt. We moeten onze ogen en oren geopend houden, meer kunnen we er niet over zeggen", tekent het Duitse medium op uit de mond van de technisch directeur van Der Rekordmeister. "Rabiot is een interessante speler", voegt hij daar wel aan toe.

Ook het Franse RMC schreef donderdag dat Bayern interesse heeft in de Franse middenvelder, die hard op weg leek naar FC Barcelona. De Franse grootmacht zou best willen onderhandelen met Bayern, dat in tegenstelling tot Barça meteen zaken willen doen. Rabiot moet in de winterse transferperiode tien tot twintig miljoen euro kosten.

Salihamidzic bevestigde woensdag al de komst van een andere Fransman: Benjamin Pavard speelt vanaf volgend seizoen in München. Volgens BILD wil Der Rekordmeister de selectie komende zomer grondig renoveren. In dat kader worden ook Ajax-spelers Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt genoemd.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws