'Als FC Twente mij nu belt en zegt: we willen je erbij... Dan kom ik gelijk terug'

'Als FC Twente mij nu belt en zegt: we willen je erbij... Dan kom ik gelijk terug'

Gepubliceerd: dinsdag 22 januari 2019 om 16:28di 22-01-2019 om 16:28

De transfervrije Thijs Bouma weet niet of hij ooit nog terugkeert als prof. In mei 2016 speelde de oud-speler van FC Twente en De Graafschap z'n laatste officiële wedstrijd in het betaald voetbal. Tegenwoordig is de back vooral actief op social media, waar hij z'n geld verdient als model. 

"De adrenaline die op maandag al begint voor een wedstrijd die je op zaterdag hebt... Dat mis ik echt enorm", zegt Bouma (26) voor de camera van RTV Oost"Ik moet zeggen dat ik nu ook veel leuke dingen doe waar ik veel plezier uit haal. Ik mis het voetbal zeker wel. Ik denk niet dat er clubs zullen bellen, al denk ik nog steeds wel dat ik het kan."

Geld is een voornaam probleem bij een eventueel nieuw avontuur. "Waar ik mee struggle, is dat een club die mij nu zou willen, mij waarschijnlijk niet een fatsoenlijk salaris kan bieden, waardoor ik niet rond ga komen. Op dit moment verdien ik prima geld. Ik ben niet uit op geld, absoluut niet, maar het moet wel logisch zijn."

FC Twente heeft in ieder geval nog een bijzonder plekje in z'n hart. "Als ze mij nu zouden bellen en zeggen: Thijs, we willen je erbij...Dan kom ik gelijk terug."

Lees ook: Van Eredivisie-prof naar 70.000 euro per jaar op Instagram: "Uit de hand gelopen"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws