Eric Meijers gaat carnavalshit maken over 'kutkeeper': 'Wordt ook een hit'

Eric Meijers gaat carnavalshit maken over 'kutkeeper': 'Wordt ook een hit'

25-01-2019 17:04
28

Voormalig Achilles '29-trainer Eric Meijers gaat een carnavalshit met de naam 'kutkeeper' uitbrengen. De huidige oefenmeester van Tweede Divisie-club VVSB heeft dit vrijdagmiddag onthuld bij TV West Sport, waar hij te gast was.

De 55-jarige Nijmegenaar ging afgelopen jaar viral dankzij de documentaire over Achilles '29, waarin hij doelman Robbert te Loeke uitmaakte voor 'kutkeeper'. Meijers wil deze uitlatingen echter 'nuanceren' met zijn carnavalskraker, laat hij weten bij Omroep West. "Met carnaval kun je op een hele ludieke manier de realiteit van het leven tentoonspreiden."

De trainer krijgt versterking van De Sjonnies, een Nijmeegse feestband die al ruime ervaring heeft met het produceren van carnavalshits. "Ook dit nummer wordt weer een hit", laat hij weten. "Volgende week vrijdag (2 februari, red.) gaat het los in TV Gelderland." Meijers en De Sjonnies pakken het groots aan en hebben al sjaals laten drukken. "Met twee teksten, want we moeten toch nuanceren in het leven: dat het niet alles kut is, maar soms ook top. Dus we hebben aan de ene kant de kutkeeper en aan de andere kant de topkeeper."