Eindelijk verlost van Feyenoord: 'Het was schandalig, ik wilde snel weg'

Eindelijk verlost van Feyenoord: 'Het was schandalig, ik wilde snel weg'

Gepubliceerd: woensdag 30 januari 2019 om 14:37wo 30-01-2019 om 14:37

Jari Schuurman is dolblij met zijn overstap van Jong Feyenoord naar FC Dordrecht. Volgens de jonge middenvelder was er in Rotterdam-Zuid sprake van een 'schandalige' situatie. Hij wilde dan ook graag vertrekken. 

Dat zegt Schuurman (21) woensdag in gesprek met RTV Rijnmond"Het is zaak voor mij om nu veel te spelen. Bij Jong Feyenoord trainden we soms met zes man, zonder keepers. Trainers die mee moesten doen. Dat was schandalig, dus daar wilde ik eigenlijk het liefste snel weg."

Schuurman, die eerder door Feyenoord werd verhuurd aan Willem II en NEC, is nu al te spreken over z'n avontuur op de Krommedijk. "Het bevalt hier goed. Een mooie club met veel ambitie. We hebben samen wat doelen besproken voor de komende drie jaar."

"Ik kies nu voor mijn sportieve carrière. Eigenlijk wilde ik van de zomer al weg, maar toen ben ik gebleven. Ik zat in niemandsland. We speelden weinig wedstrijden, niks voor mijn ontwikkeling. De gedachte om te stoppen is wel in mij opgekomen, maar dat was ook weer snel van de baan. Voetballen blijft het leukste wat er is."

Opvallend genoeg is de overstap van Schuurman nog niet bevestigd door Feyenoord en/of Dordrecht. 

Lees ook: 'Feyenoord-middenvelder definitief weg: contract voor 3,5 jaar'

Poll

Gaat Schuurman ooit nog doorbreken in de Eredivisie?

(2428 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws