De Jong: 'Het lijkt net alsof nu elke kans goed valt voor onze tegenstander'

De Jong: 'Het lijkt net alsof nu elke kans goed valt voor onze tegenstander'

Gepubliceerd: zondag 17 februari 2019 om 06:54zo 17-02-2019 om 06:54

Laatste update: zondag 17 februari 2019 om 06:55zo 17-02-2019 om 06:55

Luuk de Jong heeft het gevoel dat PSV in een fase zit waarin alle kansen voor de tegenstander een doelpunt opleveren. De aanvalsleider van de Eindhovenaren zag zaterdagavond hoe zijn ploeg in Heerenveen op een 2-0 achterstand kwam, maar zich toch nog naar een punt knokte.

Emile van de Sande
HEERENVEEN

De tweede Friese goal was het zevende doelpunt dat PSV tegen kreeg uit acht schoten op doel tegen. "Nou, je zegt het al", vertelt De Jong voor de camera van VoetbalPrimeur. "Het lijkt soms net alsof elke kans goed valt voor de tegenstander. Dat kan ook niet zo blijven gaan natuurlijk, maar je zag wel dat we vooral in de eerste helft net elke keer te laat kwamen. Als we het wel goed deden schoten zij de ballen blind weg."

"Het hele team moet er voor zorgen dat tegenstanders niet in scoringspositie komen", vervolgt de spits van PSV. "Natuurlijk ben ik blij, of trots, dat we gestreden hebben om dit punt eruit te slepen. Maar van tevoren mag dat natuurlijk niet op deze manier gebeuren. Ik kom hier om drie punten mee naar huis te nemen, dus als dat niet gebeurt baal ik."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws