'Real Madrid klaar met kritische tv-analyses van jeugdtrainer: Raúl neemt over'

'Real Madrid klaar met kritische tv-analyses van jeugdtrainer: Raúl neemt over'

01-03-2019 07:46 Laatste update: 07:52
9

Álvaro Benito is niet langer de trainer van Real Madrid Juvenil B. De 42-jarige oud-middenvelder van De Koninklijke combineerde zijn trainersloopbaan met analysewerk voor de Spaanse televisie, maar heeft besloten om voorlopig voorrang te geven aan zijn tv-loopbaan.

Benito heeft het besluit op de donderdagavond wereldkundig gemaakt via Twitter. 'Ik verlaat de club van mijn hart. Ik heb me elke dag met veel plezier voor honderd procent ingezet. Mijn liefde voor Real Madrid zal voor altijd blijven', laat hij weten via het sociale medium. 'Ik ben dankbaar voor de kans die ik hier heb gekregen.'

Wedden

Meer odds

Marca vermoedt echter dat Benito door Real Madrid richting de uitgang is gedwongen. De regerend Champions League-winnaar kon het naar verluidt niet verkroppen dat een werknemer van De Koninklijke openlijk zijn kritiek op de club ventileerde. Volgens de invloedrijke sportkrant heeft men al een opvolger op het oog: niemand minder dan clubicoon Raúl Gonzalez Blanco moet het stokje van Benito over gaan nemen.