Van der Vaart uit z'n dak op ereterras Real: Clarence zei: rustig! Respect

Van der Vaart uit z'n dak op ereterras Real: "Clarence zei: rustig! Respect"

06-03-2019 14:53 Laatste update: 15:13
105

Rafael van der Vaart had dinsdagavond op de eretribune van Real Madrid moeite om zijn emoties in bedwang te houden. Dat vertelt hij voor de camera van de NOS. Clarence Seedorf moest Van der Vaart tot kalmte manen. 

Van der Vaart, op uitnodiging van Ajax mee afgereisd naar Spanje voor de clash tussen twee oude werkgever, híeld het op de tribunes van Santiago Bernabéu niet meer. "Zal ik zeggen wat ik het mooiste moment vond? Ik zat op het ereterras, naast alle oud-spelers. Ik was natuurlijk enthousiast toen Ajax scoorde. Ik sprong op en naast me zag ik Clarence: rustig! Respect."

Wedden

Meer odds

Later kon Van der Vaart zich alsnog niet inhouden. "Op het einde kon ik niet meer, haha. Toen ben ik alsnog opgesprongen. Mensen van Real feliciteerden me naderhand nog wel, heel netjes. Gefeliciteerd, verdiend. Ze begonnen wel over die twee kansen... Ik zei: mag het, in een thuiswedstrijd?"

Ajax stuntte dinsdag in Madrid door met 4-1 van titelhouder Real te winnen. De formatie van trainer Erik ten Hag plaatste zich zo voor de kwartfinale van de Champions League.