'De Graafschap heeft grote plannen en wil smaakmakers langdurig vastleggen'

'De Graafschap heeft grote plannen en wil smaakmakers langdurig vastleggen'

19-03-2019 19:17
31

De Graafschap wil langer door met smaakmakers Youssef El Jebli en Delano Burgzorg, meldt de Gelderlander dinsdag. El Jebli ligt nog vast tot de zomer van 2020, terwijl de verbintenis van Burgzorg na dit seizoen afloopt.

De Superboeren zijn van plan om de beide contracten open te breken en de aanvallende middenvelder en de linksbuiten voor langere tijd aan de club te binden. Burgzorg heeft een optie op een eenjarige verlenging in zijn contract op laten nemen, maar De Graafschap wil hem voor een nóg langere periode bij laten tekenen. Of beide spelers openstaan voor verlenging, is nog niet duidelijk. Mogelijk willen ze eerst afwachten of de huidige nummer 16 van Nederland ook volgend jaar in de Eredivisie speelt.

Wedden

Meer odds

De technische beleidsbepalers van De Graafschap kunnen hoe dan ook aan de bak. Afgezien van El Jebli beschikken alleen Leeroy Owusu, Ted van de Pavert, Javier Vet en Stef Nijland over een doorlopend contract. Het verhuurde tweetal Mo Hamdaoui (FC Twente) en Jordy Thomassen (Adelaide United) keert volgend seizoen in principe terug op de Vijverberg. Trainer Henk de Jong en zijn assistent Sandor van der Heide gaan afscheid nemen van De Graafschap: het duo wordt later deze week gepresenteerd bij SC Cambuur.