'Ik verwacht niet dat Pusic volgend jaar nog trainer is van FC Twente'

'Ik verwacht niet dat Pusic volgend jaar nog trainer is van FC Twente'

Gepubliceerd: dinsdag 19 maart 2019 om 23:24di 19-03-2019 om 23:24

Laatste update: woensdag 20 maart 2019 om 08:39wo 20-03-2019 om 08:39

FC Twente stevent in rap tempo af op het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie, maar de kans is klein dat Marino Pusic met de Tukkers naar de Eredivisie gaat. Dat stelt clubwachter Tijmen van Wissing van RTV Oost.

"Ik vind het wat overdreven om te stellen dat hij uitstekend werk verricht", zegt Van Wissing bij VoetbalTijd. "Ik vind het wel knap dat hij deze ploeg een soort kampioensmodus heeft meegegeven. Je merkt dat hij echt een team heeft gesmeed. Ze geven weinig weg, maar ik vind dat ze voetballend te weinig brengen. Je mag die 25.000 mensen wel iets meer bieden. Je ziet dat Pusic heel erg in het verdedigende denkt."

Van Wissing denkt dat het aflopende contract van Pusic niet wordt verlengd. "Ik verwacht niet dat Pusic volgend jaar nog trainer is bij FC Twente", geeft de journalist aan. "Als je mij met het mes op de keel vraagt of de man volgend jaar nog leider is van deze groep, dan zeg ik nee. Of het zijn eigen beslissing gaat zijn, betwijfel ik."

"Je proeft aan alles dat ze zoekende zijn bij de top van FC Twente. Ik krijg Ted van Leeuwen (technisch directeur, red.) ook niet voor de camera, dus wat dat betreft is de positie van trainer een beetje nevelig bij FC Twente", besluit de clubwatcher. Pusic wordt in verband gebracht met De Graafschap, dat afscheid neemt van Henk de Jong.

Lees ook: Geen reactie op De Graafschap-gerucht: 'Ik ben maar met één ding bezig'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws