De Jong: Ik vind het verschrikkelijk dat mensen dat denken of zeggen

De Jong: "Ik vind het verschrikkelijk dat mensen dat denken of zeggen"

Gepubliceerd: donderdag 21 maart 2019 om 14:33do 21-03-2019 om 14:33

Laatste update: donderdag 21 maart 2019 om 14:40do 21-03-2019 om 14:40

Henk de Jong vindt het 'verschrikkelijk' dat her en der gesuggereerd wordt dat hij al enige tijd contact had met SC Cambuur. Woensdag signeerden De Jong en zijn rechterhand Sandor van der Heide een driejarig contract in Leeuwarden. 

Tien dagen geleden kondigde De Jong zijn afscheid bij De Graafschap aan. De hereniging met Cambuur kwam daarna snel rond. De Jong ontkent stellig dat achter de schermen al langere tijd contact was. 

"Ik vind het verschrikkelijk dat mensen dat denken of zeggen. Iedereen in Doetinchem kent de situatie met mijn vrouw en iedereen respecteert mijn beslissing", zegt de trainer voor de camera van FOX Sports

"Pas nadat ik besloot te vertrekken bij De Graafschap, is er contact ontstaan met Cambuur. Ik had ook andere opties. Ik weet dat iedereen denkt: één en één is twee, maar zo was het dus niet."

Cambuur, de nummer twaalf van de Keuken Kampioen Divisie, maakte vorige week bekend dat trainer René Hake na afloop van het seizoen vertrekt. De Jong was tussen 2014 en 2016 ook al trainer van Cambuur. 

Lees ook: De Jong en Van der Heide tekenen bij Cambuur: 'Het is allemaal snel gegaan'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws