Contractnieuws bij PSV: De Jong zegt zes contracten op en verlengt er vijf

Contractnieuws bij PSV: De Jong zegt zes contracten op en verlengt er vijf

Gepubliceerd: woensdag 3 april 2019 om 21:16wo 03-04-2019 om 21:16

Laatste update: woensdag 3 april 2019 om 21:18wo 03-04-2019 om 21:18

PSV neemt na dit seizoen afscheid van zes spelers. De contracten van Eloy Room, Lennerd Daneels, Bob Melis, Jael Hattu, Marlon Frey en Robin Schoonbreid zijn formeel opgezegd, zo meldt de Eindhovense club woensdag via de eigen kanalen. 

De contracten van het zestal zou na het huidige seizoen aflopen en technisch manager John de Jong heeft de spelers inmiddels formeel medegedeeld dat hun contract niet wordt verlengd. Van de zes PSV'ers is Room de enige die onderdeel uitmaakt van de hoofdmacht. Maandag werd al bekend dat de doelman, die nauwelijks aan spelen toekomt in het Philips Stadion, op zoek gaat naar een nieuwe werkgever. In totaal kwam hij tot vijf duels in PSV 1.

De Jong had voor vijf andere jongelingen wél goed nieuws. De eenjarige opties in het contract van Yanick van Osch, Oliver Horvath, Youri Rouleaux, Matthias Verreth en Dante Rigo zijn gelicht door de club. Zij blijven naar verwachting nog minimaal een jaar het rood-wit dragen. Met name Rigo zit dicht tegen de selectie van Mark van Bommel aan. Hij was eerder dit seizoen al belangrijk voor het eerste elftal door in de slotseconden de 1-2 te maken op bezoek bij Fortuna Sittard.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws