'Zuur voor Ajax als ze het hier laten liggen, maar dat is mij niet te verwijten'

'Zuur voor Ajax als ze het hier laten liggen, maar dat is mij niet te verwijten'

Gepubliceerd: donderdag 18 april 2019 om 07:09do 18-04-2019 om 07:09

Kaj Sierhuis zal zich zaterdagavond niet inhouden als hij met FC Groningen tegenover Ajax staat. De spits van de noorderlingen wordt door Groningen gehuurd van Ajax en hij doorliep zijn hele jeugdopleiding in Amsterdam.

Zaterdagavond staat Sierhuis op een cruciaal moment in de titelstrijd tegenover zijn eigenlijke werkgever. "Ik denk dat het voor Ajax één van de lastigste wedstrijden nog is, maar wij spelen nog voor play-offs om Europees voetbal", vertelt de spits in De Telegraaf. "Ik speel nu bij FC Groningen, dat is het enige wat nu telt."

"Het zou zuur zijn voor Ajax als ze het bij ons laten liggen, maar dat kunnen ze mij niet verwijten", vervolgt Sierhuis. "Ik ga keihard mijn best doen voor FC Groningen en dan moeten zij maar laten zien dat ze beter zijn dan wij. Zo simpel is het."

De jonge spits heeft wel kunnen genieten van zijn 'vrienden', die in Turijn de halve finales van de Champions League bereikten. "Ze laten ook fantastisch voetbal zien. Als je een antwoord weet te hebben op de Portugese, Duitse, Spaanse en Italiaanse top, dan ben je zelf internationale top. Groot applaus daarvoor."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws