Nijland verwacht miljoenentransfer Reis: 'Er het maximale uit proberen te halen'

Nijland verwacht miljoenentransfer Reis: 'Er het maximale uit proberen te halen'

Gepubliceerd: zondag 21 april 2019 om 10:24zo 21-04-2019 om 10:24

Hans Nijland houdt er sterk rekening mee dat Ludovit Reis na dit seizoen de transfer naar FC Barcelona maakt. De algemeen directeur van FC Groningen benadrukt dat er nog geen akkoord is bereikt, maar verwacht uiteindelijk wel witte rook. 

"We zijn benaderd door een tussenpersoon die meldde dat een delegatie van Barcelona op bezoek zou komen", zegt Nijland bij De Tafel van Kees op FOX Sports. "Dat vond ik bijzonder. Ze zijn geweest onder aanvoering van José Bakero. We hebben daar serieus mee gesproken en ook al een tweede gesprek mee gehad. Reis is zelf ook op de hoogte. We zijn er nog niet uit, maar we houden er serieus rekening mee dat hij naar Barcelona vertrekt."

Nijland wil niet vertellen wat Groningen voor Reis wil hebben. Hans Kraay jr. beweert dat Groningen zes miljoen wil. "Je moet tijdens onderhandelingen nooit bedragen noemen. De insteek is dat hij gehaald wordt voor Barcelona B. Er is hem een opleidingstraject voorgespiegeld. In de voorbereiding traint hij mee bij de eerste selectie."

Nijland hoopt een mooi bedrag over te houden aan de transfer van Reis. "We gaan proberen om het maximale eruit te halen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan Reis de top aan?

(2069 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws