'Meerdere clubs melden zich voor Vlap, sc Heerenveen wil absolute hoofdprijs'

'Meerdere clubs melden zich voor Vlap, sc Heerenveen wil absolute hoofdprijs'

Gepubliceerd: maandag 22 april 2019 om 11:40ma 22-04-2019 om 11:40

Laatste update: maandag 22 april 2019 om 13:01ma 22-04-2019 om 13:01

Michel Vlap staat in de belangstelling van verschillende buitelandse clubs, zo meldt Voetbal International. Meerdere clubs hebben zich in Heerenveen gemeld voor de aanvallende middenvelder. 

Volgens de berichtgeving van VI heeft onder meer Anderlecht zich gemeld voor de 21-jarige Vlap. Ook vanuit Duitsland is er interesse. De Nederlandse topclubs hebben tot op heden nog niets van zich laten horen. 

SC Heerenveen is van plan om flink te cashen, mocht Vlap komende zomer vertrekken. De aanvallend ingestelde middenvelder heeft een contract tot de zomer van 2022 in Heerenveen, waardoor geïnteresseerde clubs weten dat de portemonnee getrokken zal moeten worden om Vlap in te lijven. 

Bedragen rond de vijf miljoen, zoals PSV betaalde voor Denzel Dumfries en Ajax betaalde voor Kik Pierie, zullen in ieder geval niet genoeg zijn om de Friese clubleiding te overtuigen. Vlap is dit seizoen goud waard voor zijn ploeg. De in Sneek geboren rechtspoot scoorde al veertien keer en gaf vier assists in de Eredivisie. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws