Dreun voor Chelsea: 'Mijn achillespees is gescheurd, ik ben er kapot van'

Dreun voor Chelsea: 'Mijn achillespees is gescheurd, ik ben er kapot van'

Gepubliceerd: dinsdag 23 april 2019 om 10:58di 23-04-2019 om 10:58

Laatste update: dinsdag 23 april 2019 om 11:01di 23-04-2019 om 11:01

Een klap voor Chelsea en Callum Hudson-Odoi. De talentvolle vleugelaanvaller is maandagavond tijdens het thuisduel met Burnley (2-2) geblesseerd geraakt aan zijn achillespees. Het seizoen van de tiener zit erop. 

Hudson-Odoi raakte op slag van rust geblesseerd. Al snel bleek dat het om een zware blessure gaat. 'Ben er kapot van dat mijn seizoen er nu op zit vanwege een gescheurde achillespees. Nu hard werken om komend seizoen sterker terug te komen', liet de achttienjarige aanvaller weten op social media. 

Een maand geleden maakte Hudson-Odoi zijn debuut voor de nationale ploeg. De blessure van het Chelsea-talent heeft tot gevolg dat ook de Nations League aan zijn neus voorbij gaat. In de halve finale van dat toernooi neemt Engeland het in Portugal op 6 juni op tegen Oranje. 

Een zomerse transfer kan Hudson-Odoi zo goed als zeker ook op zijn buik schrijven. Onder meer Bayern München zou interesse hebben in de international. Hudson-Odoi heeft in Londen nog een contract tot medio 2020, maar hij weigert zijn handtekening te zetten onder een nieuwe verbintenis. Chelsea leek daardoor gedwongen om hem deze zomer te verkopen. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws