Bejubelde Ziyech krijgt seintje van vriend in publiek: 'Iedereen ging springen'

Bejubelde Ziyech krijgt seintje van vriend in publiek: 'Iedereen ging springen'

Gepubliceerd: zondag 12 mei 2019 om 18:56zo 12-05-2019 om 18:56

Laatste update: zondag 12 mei 2019 om 19:11zo 12-05-2019 om 19:11

Hakim Ziyech vindt het mooi dat zijn band met het Ajax-publiek beter is dan ooit. Zondag, tijdens en na Ajax-FC Utrecht (4-1), werd de Marokkaanse stilist massaal toegezongen in de Johan Cruijff Arena. Dat is weleens anders geweest, weet ook Ziyech. 

"De steun van het publiek hebben we zeker gevoeld vandaag. Dat ze mijn naam scanderen, doet me veel. Ik bedoel, we weten allemaal hoe het gelopen is, het laatste jaar. Dat het nu zo is, daar ben ik blij om", zei Ziyech voor de camera van Ajax TV.

Bijzonder was het moment dat op de tribunes het feest losbarstte nadat PSV in Alkmaar op achterstand was gekomen. "Het hele stadion ging springen, dan heb je wel zo'n gevoel. Volgens mij kreeg Utrecht na rust een corner, toen zag ik een vriend zitten en die zei tegen mij dat het 1-0 was. Ik wist ongeveer waar hij zat en met z'n vingers deed-ie 1-0."

"Ik heb dat niet aan mijn teamgenoten verteld, nee, je bent met de wedstrijd bezig. Maar iedereen in het stadion merkte wel dat er iets gebeurde."

Ajax is officieel nog geen kampioen. De Amsterdammers hebben nu drie punten meer dan PSV en een veel beter doelsaldo. Komende woensdag staat de laatste speeldag van de Eredivisie op het programma. Ajax gaat op bezoek bij De Graafschap. PSV ontvangt Heracles Almelo.  

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws